La CUP dóna suport a la consulta sobre la insubmissió fiscal de l’ajuntament de Seva

La Candidatura d’Unitat Popular dóna suport a l’ajuntament de Seva  per a realitzar una consulta sobre la insubmissió fiscal. La CUP governa aquest municipi juntament amb UM (Unió Municipal) i IP (Independents per Seva).

El motiu del suport és perquè es considera que aquest pas és, en primer lloc, una acte de valentia, transparència i participació popular. Valentia, perquè repta l’estat i dóna la paraula al poble en un moment de desmobilització social i popular. De transparència, perquè afronta el debat sense embuts al carrer, i de participació, perquè deixa que siguin els ciutadans els protagonistes en un tema clau que els afecta molt directament, com es decideix què fer amb els seus diners, els diners dels impostos.

En aquest sentit, la CUP defensa que cal començar a estendre la desobediència i a exercir la independència respecte a l’estat. Aquest hauria de ser l’inici d’un procés de insubmissió i desobediència en totes els àmbits que acabi portant a un procés constituent popular i de ruptura amb l’estat espanyol i totes les institucions d’opressi que el conformen.

Celebrem que el que s’ha iniciat a Seva s’estengui arreu del territori, ja sigui en forma de consulta o en forma d’altres processos de desacatament. El 26 de Maig tots serem veïns i veïnes de Seva.

 

Països Catalans, 21 de maig de 2013