Independència, com hi arribem i per què la volem

Aquest dissabte, 28 de setembre, la CUP Alt Ter portarà a debat el procés independentista amb un seguit d'intervencions per part de diferents col·lectius a Manlleu. L’acte tindrà lloc a la plaça de Dalt Vila a partir de les sis de la tarda.

Per parlar de la independència hi intervindran David Fernàndez, diputat de la CUP al Parlament, Jaume Asens, representant del Procés Constituent, i Ferran Civit, coordinador nacional de l’Assemblea Nacional Catalana. D’aquesta forma es vol ampliar el debat a diferents punts de vista dins els espais polítics amb clara voluntat de canviar l’estat actual en què ens trobem.

Prèviament, aquest mateix dissabte 28 de setembre a dos quarts de cinc de la tarda, el diputat David Fernàndez es reunirà amb representants del Col·lectiu Perquè no ens fotin el tren a l'Estació de Torelló.

Fernàndez, usuari habitual de la línia Puigcerdà-Barcelona, intercanviarà opinions amb els membres d’aquest col·lectiu que des de finals del 2012 reivindiquen un servei de qualitat de la línia i la integració de les estacions de Manlleu, Torelló i Ripoll a Rodalies.

Acte seguit, Fernàndez es desplaçarà amb tren fins a Manlleu per participar en el debat sobre la independència organitzat per la CUP Alt Ter (Independència, com hi arribem i per què la volem).