Què farem al Parlament?

La CUP Osona convoca una assemblea oberta pel proper dimecres 12 de desembre, per decidir què cal fer al Parlament.

Tal com va anunciar en el moment en què va decidir presentar-se a les eleccions i com ja es va fer durant la campanya electoral, la Candidatura d’Unitat Popular ha convocat per aquesta setmana una Assemblea Oberta d’Unitat Popular, que tindrà lloc al vestíbul de l’Ajuntament de Calldetenes aquest dimecres dia 12 a 1/4 de 9 del vespre.

Les Assembles obertes que convoca la candidatura independentista i d’esquerres tenen per objectiu obrir la presa de decisions a totes les persones que hi estiguin interessades i hi vulguin participar. L’assemblea d’aquest dimecres té per objectiu fer un balanç de la campanya i els resultats de les eleccions del passat 25 de novembre i plantejar quina ha de ser l’actuació dels diputats de la CUP al Parlament, així com articular la participació popular en la presa de decisions de l’organització.

En concret, l’orde del dia d’aquesta serà el següent: 

a) Valoració de la campanya i dels resultats electorals.

b) Una lectura estratègica de la CUP al Parlament. Quines han de ser les línies de treball (en base al programa electoral)?

c) Quina traducció organitzativa ha de tenir aquesta nova fase? Com es vincula el moviment popular  i  la  feina  institucional  al  Parlament?  Qui  ha  de  conformar  l'òrgan  de  seguiment institucional?

d) Més enllà de la CUP al Parlament: perspectives polítiques i organitzatives.

e) Debat sobre una mobilització a l'exterior del Parlament en la sessió d'aprovació dels Pressupostos de la Generalitat -el proper mes de gener-, en què s'ha anunciat una retallada de 4.000 milions d'euros. S'hi ha de ser?

Un cop celebrades les assemblees obertes arreu del país, es posaran en comú totes les conclusions per tal de decidir el funcionament del grup parlamentari de la CUP durant la propera legislatura. 

La CUP té la intenció de donar continuïtat a aquestes Assemblees Obertes per tal de donar veu a tothom qui hi estigui interessat i de fer-les en diferents indrets de la comarca per tal de facilitar la participació de tothom.